Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Vi söker Teletekniker och Kabeltekniker till Eltel. Är du personen vi söker?

Eltel Networks AB

Arbetsort:
Län: Norrbotten
Sista ansökningsdag 2018-10-10

Anställningsform:
Yrkeskategori(er): Tekniker

Sök nu

Vi söker Teletekniker och Kabeltekniker till Eltel. Är du personen vi söker?

 

Vi söker engagerade Teletekniker och Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication Service Assurance.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett team med ca 40 tekniker stationerade runt om i Norrbotten. Att arbeta som Teletekniker hos Eltel innebär bland annat service och leverans i kommunikationsnät till företags- och privatkunder samt driftsättning av aktiv utrustning. Ditt arbete är avgörande för att hålla kommunikationen i Norrbotten igång.

Att arbeta som Kabeltekniker innebär felavhjälpning och reparation på koppar och fiberkabel både i mark och i luften. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen. Miljön du arbetar i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga, problemlösning och entreprenörskap.

Stationeringsort är Gällivare eller Kiruna.

 

Vem är du:

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet, du har lätt för att ta initiativ och att jobba självständigt. Lätt att ta till dig nya saker gällande tekniska lösningar. Du uppvisar god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, både internt och externt. Vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.

 

Du har:

  • Körkort behörighet B
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Erfarenhet av teletekniskt arbete, arbete i fiberoptiska nät eller arbete med elbakgrund

 

 Meriterande:

  • Körkort behörighet BE
  • Utbildad att klättra i telestolpar
  • Erfarenhet av att arbeta med trycksatta kablar
  • Skarvning och inmätning av optisk fiber
  • Arbete med koppar/fiber i järnvägsmiljö
  • Säkerhetsutbildningar för järnvägsmiljö

 

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2018-10-10. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Rekryterande chef: Andreas Westerlund 076-104 44 45

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO, Kent Edström 070-685 68 00. Unionen, Mats Johansson 070-536 72 04. SACO, Krister Andersson 070-5856122

 

Välkommen med din ansökan !

 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se