Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Vi söker en Teamchef till Eltel. Är du personen vi söker?

Eltel Networks AB

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er):

Sök nu

Teamchef
Stockholm

Vi söker en Teamchef till Eltel. Är du personen vi söker?

 

För dig som söker en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu en Teamchef till Eltel. Du kommer att arbeta som Teamchef inom affärsområde Communication med placering Stockholm. Teamets huvudsakliga uppdrag är byggnation samt felavhjälpning och förbättringsarbeten. Teamet består av ca 25st medarbetare, främst tekniker. Detta innebär att du, med jämna mellanrum kommer att vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

 Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål nås vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

  • Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad.
  • Kvalitet: Ansvar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund. Ansvar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
  • Personal: Säkerställa att arbetet bedrivs enligt Eltel personalpolicy. Genomföra årliga mål-/utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. 

Vem är du:

 Du har minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet från branschen och som ledare. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Som person brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap, samt har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Vidare är du bekväm i att fatta beslut och har driv och pondus i ditt ledarskap, samt tänker nytt och gillar att driva förändrings- och förbättringsarbete för att utveckla din verksamhet. Att kommunicera och informera kommer naturligt för dig och du förstår vikten av att förklara beslut. Du är även en mycket god lyssnare och har förmågan att skapa engagemang och få dina medarbetare ”med på tåget”. Du har för vana att nå uppsatta mål.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper väldigt högt.

Meriterande:

Meriterande är om du har erfarenhet från något av följande områden El, Telecom, Tunnelbana samt Järnväg. Har du dessutom erfarenhet av marknads-/kundinriktat arbete samt projekt-/produktionsstyrning ser vi det som meriterande.

 

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är2018-08-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Rekryterande chef, Patrik Rydberg  telefon
+46722343604

Välkommen med din ansökan !

 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

 

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se