Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Vi söker en Chef till Network Management Center på Eltel. Är du personen vi söker?

Eltel Networks AB

Arbetsort: Göteborg
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag 2018-09-18

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Chefstjänster

Sök nu

Vi söker en Chef till Network Management Center på Eltel. Är du personen vi söker? 

 

För dig som söker en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu en Teamchef till Network Management Center (NMC) på Eltel. Vi söker dig som vill ta ansvar för vår nationella driftcentral NMC, placerad i Göteborg. Teamet består av ca 25 medarbetare och erbjuder bland annat övervakningstjänster dygnet runt, network management-tjänster samt kvalificerade konsulttjänster. Typiska kunder är nätägare med olika behov av central övervakning och teknisk kompetens att bygga och utveckla sina nät.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet. Du ansvarar för teamets ekonomiska resultat, produktion, personal, arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor. Du samverkar med övriga ledare inom Service samt med våra säljare på Eltel. För att lyckas i rollen är du trygg i din ledarroll, skapar tydliga mål för verksamheten och skapar resultat genom att leda, följa upp och motivera dina medarbetare. Vi är inne i ett tillväxtskede och du kommer även att lägga stort fokus i att möta befintliga och nya kunder.

Du ingår i ledningsgruppen för Communication Service och rapporterar till chefen för Communication Service.

 

Vem är du:

För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning. Högskole- eller akademisk utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet från branschen och som ledare.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Förutom formella krav så värdesätter vi rätt personlighet högt på denna tjänst. Du är lyhörd, trygg i dig själv och trivs i utmanande situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. Därför är du handlingskraftig, flexibel och har en öppen syn på förändring. Din förmåga att ena och skapa samarbete även utanför den egna verksamheten är ett vinnande koncept. Hos Eltel är din förmåga att möta olika typer av människor i varierade roller en nyckel till framgång.

 

Meriterande:

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete på en driftcentral eller motsvarande.

 

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2018-09-18. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Roger Mobrin, Chef Communication Service Assurance telefon 070-424 70 00

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO Jonny Andersson tel 070-837 80 36, Unionen Mats Johansson tel 070-536 72 04, SACO Magnus Borgsten 070-520 52 51.

 

Välkommen med din ansökan !

 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se