Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Ventilationstekniker

Dalkia

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

Tekniker VVS

VVS-TEKNIKER (rörmokare) till Huddinge Sjukhus

Arbetet är varierande och innefattar arbete med VVS-tjänster såsom löpande tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning av byggnader och installationer.
I rollen har du ett nära samarbete med kund och med olika kompetenser inom den egna organisationen.

Din profil
Du som söker ska ha minst fem års dokumenterad erfarenhet av VVS-arbete. Du har godkänd gymnasieutbildning med lämplig yrkesutbildning inom VVS eller motsvarande erfarenhet. I arbetsuppgifterna läggs stort fokus på utbyte/montering av vvx, svetsa och löda. Det ingår även att hantera problem vid varmvattencirkulation.

För att lyckas i rollen som VVS-tekniker i detta uppdrag behöver du ha förmåga att planera och genomföra uppdrag såväl enskilt som i grupp. Du behöver också ha ett öga för vad som ska åtgärdas och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi ser att du som person är driven, engagerad, har god kommunikationsförmåga och ett utpräglat servicetänk. Du är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt.

Vi förutsätter att du har god datorvana och att du behärskar svenska mycket väl, både i tal och i skrift. Kunskaper i ritningsläsning, att läsa och förstå flödesbilder tillhörande yrkesområdet är ett krav. Innehav av B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar: innovation, samarbete, lyhördhet och yrkesskicklighet. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med duktiga kollegor. Du kommer att arbeta i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök redan idag!
Din ansökan registrerar du på våra karriärsidor på www.dalkia.se. Vi gör löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Tord Nordin påtord.nordin@dalkia.seeller 076-949 8291.Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR manager Ulf Alfredsson påulf.alfredsson@dalkia.se eller 08-550 501 52.

Välkommen till ett spännande företag i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter!
Jobb Tekniker
Primär plats Sverige-Stockholm
Organisation Dalkia
Befattningstyp Tillsvidareanställning - 
Arbetstider Heltid
Befattningsnivå Medarbetare

Ansök här

 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se