Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

VA-avdelningen söker drifttekniker! - Haninge kommun

Haninge Kommun

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-02-08

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): VA

VA-avdelningen söker drifttekniker! - Haninge kommun

Om jobbet

Stadsbyggnadsförvaltningen, VA

Haninge är inte bara skärgård. Här – 20 minuter från huvudstaden – växer Haninge med bostäder i centrum, ny stadsdel, handel och ny företagspark med dynamiskt företagande. Vi arbetar inte i eget intresse eller för att gå med vinst - vi arbetar för människan. Välkommen till en spännande vardag där vi tar Haninge in i framtiden.

Välkommen att utvecklas med oss
Vi söker nu en medarbetare till VA-avdelningen. Du kommer att tillhöra enheten VA-verk som ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av kommunens VA-anläggningar. I enhetens uppdrag ingår även driftövervakning av hela VA-systemet, egenkontroll samt arbete med kommunala vattenskyddsområden.

Ditt uppdrag
Som drifttekniker för enheten VA-verk ingår du i en grupp på 9 personer. Det huvudsakliga arbetet består av drift, underhåll och utveckling av kommunens vattenverk, reningsverk och tillhörande pumpstationer. Du ansvarar tillsammans med dina medarbetare för planering och såväl förebyggande som avhjälpande underhåll i det dagliga arbetet. Beredskapstjänstgöring ingår.

Det här söker vi hos dig
Vi tror att du har relevant teknisk yrkesutbildning, längre yrkeserfarenhet från VA-branschen kan räknas som motsvarande. Om du är diplomerad drifttekniker är det meriterande likaså om du har kunskaper i datoriserad driftövervakning. Du gillar samarbete, men är samtidigt självgående och bra på att planera ditt arbete. Verksamhetsområdet är stort och arbetet kan variera, varvid förmågan att vara flexibel och samtidigt strukturerad är viktigt. Initiativ- och ansvarstagande är också begrepp som beskriver dig väl. B-körkort erfordras samt god datorvana.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi ger dig goda möjligheter till personlig kompetensutveckling och stimulerande arbetsuppgifter i en organisation som kännetecknas av engagemang och serviceanda. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Kontakt:

  1. Stefan Fredriksson, 08-606 70 00

Facklig företrädare:

  1. Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00

  • Sysselsättningsgrad: 100 %
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal lediga befattningar: 1
  • Sista ansökningsdag: 2018-02-08

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se