Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Utvecklingsingenjör Mekanik

Bostads AB Poseidon

Arbetsort: Backa
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Ingenjörer

Du får en nyckelroll i arbetet för att säkerställa värdet och utvecklingen av fastighetsbeståndet i ett växande distrikt Backa. Här pågår projekt för nybyggnation bland annat på Wadköpingsgatan och i nya kvartersstaden Litteraturgatan.

Förutom att du agerar coach för våra husvärdar i dagliga tekniska frågor, har du en viktig samordnande roll i områdets ombyggnations- och nyproduktionsprojekt. Du ansvarar även för att planera och organisera för övrigt underhåll med uppföljning och analys av underhållskostnader. Myndighetskrav och energieffektivisering av distriktets samtliga fastigheter är andra arbetsuppgifter. Gedigen teknisk bakgrund med lugn och nyfikenhet.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola med bygg- installations- eller driftteknisk inriktning, liksom väl dokumenterad erfarenhet av bygg- och fastighets- branschen och kunskap inom områdena energi, VVS och miljö. God kännedom om entreprenadavtal och lagen om offentlig upphandling är meriterande.

Du är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt med högt driv, stort engagemang och ett brett perspektiv på dina uppdrag. Med rollen följer att du har nära kontakt med medarbetare, hyres-gäster, systerföretag, entreprenörer och myndigheter.Till dina styrkor hör därför att du är lugn och lyhörd i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta distriktschef Reza Zare på telefon 031-332 14 62 samt vår fackliga representant Jan Jentzell på telefon 031-332 14 43.

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se