Vill du jobba med teknik i ett modernt företag som gör det varmt för Stockholmarna och samtidigt vara del i ett företag med stort miljöansvar som arbetar mot förnyelsebar energiframställan? Om du dessutom är en driven person som gillar att ta ansvar och jobba tillsammans med ett glatt gäng, så ser vi gärna att du blir en av oss.

Nu söker vi en driven underhållsingenjör med inriktning elkraft som vill arbeta med spännande arbetsuppgifter i vårt city produktionsområde med inom värmepumpar, kyla och spets. Som underhållsingenjör ingår du i en grupp som ansvarar för det förebyggande underhållet av utrustning med krav på hög teknisk tillgänglighet. Du ser till att genomförandet sker internt av elverkstaden eller av underleverantörer och du följer upp att det sker med rätt kvalitet i rätt tid.

Du kommer även att medverka vid framtagning av budget, därför är det viktigt att du tillsammans med kollegor löpande samlar in information om större underhållsbehov och reinvesteringar.

I ditt dagliga arbete samverkar du med andra underhållsingenjörskollegor inom Elkraft, Instrument, Automation men även El- och Mekanikverkstäder. Till stöd använder vi oss av underhållsystemet Maximo 7.5. Beredskap kan förekomma.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att planering och genomförande av förebyggande underhåll sker i enlighet med lagd plan
  • I nyinvesteringsprojekt medverka som referens och kravställare ur ett underhållsperspektiv
  • Se till att rätt reservdelar finns tillgängliga
  • Göra analyser av tidigare händelser och ta fram bra motåtgärder
  • Arbeta med ständiga förbättringar inom underhållet med att utveckla metoder och rutiner 

 

Vi erbjuder dig

Som underhållsingenjör på Fortum erbjuder vi dig ett utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Du kommer att få stor möjlighet att påverka din egen utveckling och du kommer att ingå i ett team med erfarna och engagerade kollegor. Vi arbetar mot gemensamma mål och tillsammans med din grupp har du en viktig roll i vår strävan mot att vara föregångare i branschen. 

 

Dina kvalifikationer

Du är utbildad gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande och har arbetserfarenhet inom elkraft och underhåll. Du bör ha kompetens att inneha delegerat eldriftsansvar för elanläggningar. A-behörighet samt erfarenhet av kraftvärmeverk / större processanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav. 

 

Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast 2018-01-19. Vi tar gärna emot din ansökan så fort som möjligt då intervjuer sker löpande.

För frågor kontakta gärna Amjad Bashir på telefon 070 526 96 90 eller mejl amjad.bashir@fortum.com.

 

Fackliga representanter är:

Ledarna, Hamid Koochaky
Unionen, Louise Leandertz
SEKO, Jan Persson
Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund

Du når dem via Fortums växel på 08-671 70 00.