Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Tingsryds kommun söker driftledare VA-verk

Tingsryds kommun

Arbetsort: Tingsryds
Län: Kronoberg
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): VA


Tingsryds kommun söker driftledare VA-verk

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten på VA-enheten med 13 anställda ingår i Tekniska avdelningen, som också ansvarar för kost, lokalvård, gator, parker och renhållning.
Arbetet är mycket fritt och arbetsuppgifterna är mycket omväxlande i en liten obyråkratisk organisation. Du arbetar både operativt och med strategiska frågor.

Som driftledare kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet för driftteknikerna på vatten- och avloppsreningsverk, reservoarer, tryckstegringar samt pumpstationer. Du kommer att delta vid planering av investerings- och driftprojekt, och medverka i ekonomi- och budgetarbetet.

En viktig del av arbetet är att i nära samarbete med våra driftstekniker tillser anläggningens drift- skötsel och underhåll i syfte att nå en effektiv process och efterlevnad av myndigheternas krav. Vidare ingår ansvar för dokumentation av egenkontroll och rutiner utförs.

Du är underställd och rapporterar till VA- chef. I arbetsuppgiften kan också komma att ingå schemalagd beredskap.

KVALIFIKATIONER
Du har en VA-drifttekniksutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant eller motsvarande arbetslivserfarenhet med reningsprocesser. Du är en ansvarsfull person med goda ledaregenskaper och god förmåga till samarbete och problemlösning samt är öppen och engagerad. För befattningen är det bra att du har tidigare erfarenhet av kommunal VA-verksamhet eller likvärdigt. En förutsättning är också att du har goda IT- kunskaper. Det är meriterande att ha erfarenhet av driftövervakningssystem. Du har lätt att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska. Körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse. .

Lön

Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-04-01
Ange referens: A760488
Ansökan via web

Kontaktpersoner

VA-chef Carina Axelsson
0477-442 52

Arbetsgivare

Tingsryds kommun, Teknisk avdelning

Postadress

Tingsryds kommun, Teknisk avdelning
Box 88
36222 TINGSRYD

Besöksadress

36222,

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se