Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Senior konsult inom arbetsmiljö

Interfleet

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Konsult

Senior konsult inom arbetsmiljö

Interfleet är Sveriges största och ett av världens ledande, internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Med våra unika resurser kan vi bistå företag över hela världen med såväl tekniska som strategiska lösningar, läs mer om oss på www.interfleet.se

Under 2011 förvärvades vi av SNC Lavalin som är ett av världens ledande ingenjörs- och byggföretag med över 45 000 anställda, se swww.snclavalin.com.

Vi växer och vill nu utöka gruppen Risk och Säkerhet med en senior konsult inom arbetsmiljö 

Som medarbetare i gruppen Risk och Säkerhet blir du en del av en positiv och entusiastisk grupp som arbetar i många spännande uppdrag hos våra kunder. Du kommer att ha goda möjligheter att påverka inriktningen på din roll samtidigt som du blir en viktig spelare i att stärka gruppens position på marknaden inom området arbetsmiljö. Exempel på uppdrag kan vara att arbeta som arbetsmiljösamordnare i kundprojekt, stödja kunder i deras arbetsmiljöarbete i en linjeroll, fungera som ett stöd i
arbetsmiljöfrågor vid fordonsupphandligar och utbilda och leda kurser inom ämnesområdet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 10 års erfarenhet inom arbetsmiljö och goda kunskaper i lagar och krav inom arbetsmiljö och genomgått ett antal BAM och SAM utbildningar. Du har arbetat med arbetsmiljörevisioner och arbetsmiljöplaner och har du själv ansvarat för utbildning inom området är detta meriterande. Har du även erfarenhet från konsultverksamhet och/eller järnvägsbranschen är också detta meriterande.

Som person är du kreativ, initiativrik och har förmågan att driva och slutföra projekt. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och van att själv organisera ditt arbete. Du är vidare kommunikativ och har förmågan att skapa och upprätthålla goda kundrelationer och har idag ett upparbetat nätverk inom området.

Rätt person kommer att ha goda utvecklingsmöjligheter och vara delaktig i en verksamhet där medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi tror att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och har stort fokus på detta i vårt arbete.

Stationeringsort: Solna

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Måns Elenius, konsultchef Risk och säkerhet, på tel.nr 08-522 993 43 eller rekryterare Carolina Alm, 08-522 993 01.

Ansök här

 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se