Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Projektingenjör

SCA Munksund

Arbetsort: Piteå
Län: Norrbotten
Sista ansökningsdag 2018-10-21

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er):

Projektingenjör

Är du en fena på att driva projekt? Trivs du i en bred roll med många olika kontaktytor? Vill du jobba som Projektledare i våra investeringsprojekt, i en investeringsintensiv verksamhet? Då kanske det här är något för dig? Välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
På sektionen för projekt arbetar totalt 6 medarbetare med spännande investeringsprojekt från förstudiefasen och fram till ett färdigt resultat. Vi söker dig som är en erfaren Projektingenjör. Rollen innebär arbete med projektledning, projekteringsledning och samordning i av investeringsprojekt.

Som Projektingenjör arbetar du med ingenjörer och tekniska specialister från olika discipliner helt beroende på vad projektet kräver. Tjänsten innebär att du ofta leder projektgruppen med fokus på tidsplan, kvalitet och ekonomi. I praktiken betyder det att du ser till att projektet utförs enligt överenskommen plan, kontrollerar och följer upp genomförandet, hanterar och upprätthåller krav, tar fram beslutsunderlag samt arbetar med upphandling. Tjänsten innebär även att du utformar både tekniska och ekonomiska kalkyler.

Arbetet som Projektingenjör är varierande och intressant, projekten kan innefatta allt från mindre förändringar i befintlig anläggning till uppförande av helt nya anläggningsdelar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med investeringsprojekt inom vår bransch eller annan processindustri. Du har erfarenhet av projektledningsinsatser, i ett projekts samtliga faser (analys, planering, genomförande, avslut) samt jobbat med resursplanering, kostnader och upphandling.

Vi söker dig som har en bred teknik kompetens, har du även jobbat med maskin-, anläggnings- och/eller rör-konstruktion så är det en merit.

Som person är du positiv, anpassningsbar och har en analytisk sida. Du är drivande och har god förmåga att leda och samordna i projekt. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. För att passa i rollen gillar du att samarbeta och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

SCA Munksund tillverkas kraftliner, som är ett kraftigt papper som utgör ytskiktet i wellpapp. Av gran och tall från hållbart skogsbruk tillverkar vi sulfatmassa, den viktigaste råvaran till vår produkt. Utöver det så använder vi även noga utvalt returpapper av hög kvalitet och biobränsle i processen. SCA Munksund tillverkar 400 000 ton papper per år.

Munksunds pappersbruk är en välinvesterad fabrik som vi är mycket stolta över. På SCA Munksund arbetar ca 300 medarbetare. Tillgång till lång och stark nordisk färskfiber, möjliggör produkter med hög kvalitet och miljöprestanda. Produkternas kolspår har minskat med 30 procent under en 10-år period. I dag använder vi biobränsle istället för olja och ungefär hälften av den el vi använder tillverkar vi själva.

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se