Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Projekteringsledare

Peab Bostadsproduktion AB

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Ledarskap/Chef

Sök nu

Projekteringsledare


Till vår verksamhet i Region Bostad Öst söker vi en projekteringsledare som vill arbeta på ett modernt arbetssätt för att skapa förutsättningar för ett produktivt arbetssätt i byggskedet. Peab Bostadsproduktion satsar på konceptet "Rätt från mig" som skapar möjligheterna för ett strukturerat och standardiserat arbetssätt i projekteringsskedet och för produktionen, allt för att minimera onödigt arbete och för att eliminera resursslöseri både vad gäller tid och material.

Du som projekteringsledare deltar i anbudsutvärderingar och konsultupphandlingar. Projekteringsledaren ansvarar för att leda konsultgruppen till att leverera färdiga bygghandlingar utifrån Peabs projekteringsmetodik - Visuell projektering (VP). Projekteringsledaren ansvarar för kostnadsstyrningen av konsulterna och kvalitetssäkrar handlingarna utifrån beslutad budget.

Vill du vara med i ett spännande skede och vara med i utvecklingen av vårt framtida arbetssätt? Här finns även många utvecklingsområden där du som projekteringsledare kan få vara med och bidraga. Du kan även få vara med på implementering och utbildning av vårt nya Verksamhetsledningssystem som kommer från årsskiftet.

Du kommer ingå i en stabsgrupp som heter Produktionsstöd som innehåller både projekteringsledare, installationstekniker, kvalité- och miljöingenjörer, energitekniker och logistiker, m.fl.

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör alt. civilingenjör med några års erfarenhet av produktion och med en vilja att skapa förändring. Önskvärt att du är utbildad som BAS-P och har du erfarenhet inom 3D-moddellering är det meriterande. Du är van att leda grupper och har sinne för ordning och reda.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Laurence Howard, Personalchef 
08-623 68 04 
0725-33 33 50 

Philip Farkas, Produktionsstödschef 
08-623 39 16 
0707-79 40 72

 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se