Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Programvaruutvecklare

Swegon AB

Arbetsort: Kvänum
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag 2018-05-27

Anställningsform:
Yrkeskategori(er): Programvaruutvecklare

Programvaruutvecklare

Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Genom egna säljbolag och återförsäljare levererar Swegon produkter och systemlösningar som skapar bra inomhusklimat och som bidrar med avsevärd energibesparing.

Swegon har 14 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 200 anställda och omsätter cirka 4,3 miljarder kronor.

Swegon växer och vi söker nu utvecklingsingenjörer till vår enhet i Kvänum som vill vara med och utveckla programvara till våra system för behovsstyrt inomhusklimat. Vi erbjuder spännande tjänster med varierande uppdrag.

Om tjänsterna
I rollen som utvecklingsingenjör hos Swegon kommer du att medverka i processen att utveckla programvara för såväl användargränssnitt som kontrollenheter i inbyggda system. Huvudinriktningen är programvaruutveckling för inbyggda Linuxsystem. Testning och verifiering av mjukvaran är en naturlig del av arbetet. Det ingår täta kontakter med Swegons svenska produktionsenheter samt med leverantörer.

Du kommer att tillhöra gruppen System Development där vi idag är fjorton entusiastiska medarbetare som brinner för att utveckla ny programvara och användargränssnitt. Vi drivs framåt av det faktum att Swegon är en föregångare i branschen när det gäller egenutvecklad styrutrustning och att vi nu fortsätter resan mot att ta detta till en ny nivå för framtiden. Vi har nyss lanserat världens första trådlösa system för behovsstyrd ventilation.

Din profil
Vi söker dig som är självständig, driven och har vilja att påverka i en tjänst med ett stundtals högt tempo. Du arbetar för att alltid leverera bra resultat med kvalitet. Vi tror att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp och du bör ha en öppenhet för andras idéer samtidigt som du kan föra fram dina egna åsikter på ett bra sätt.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper med inriktning mot programvaruutveckling för inbyggda system. Erfarenhet från minst ett par av följande områden är ett krav:
Programvaruutveckling för inbyggda system:

  •  
    • C/C++
    • Linux
    • Qt/Qt quick
  • Databaser, t.ex. SQLite
  • Kravnedbrytning och systemdesign
  • Test- och byggsystem, t.ex. Jenkins, Git

Vana från grundläggande datakommunikation, reglerteknik, användargränssnitt eller resurssnål kodning är meriterande. Körkort samt goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch. Inom gruppen finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter mångfald och jämställdhet.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten, kontakta Jan Risèn, System Development Director. Tel 073 - 917 87 13, jan.risen@swegon.se

Ansök via vår hemsida www.swegon.com/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snart som möjlig, dock senast 27 maj 2018.

Swegon tackar vänligt men bestämt nej till direktkontakt med såväl rekryterings/staffing-företag som annonsförsäljare.

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se