Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Mätningsingenjör till stadsbyggnadskontoret

Norrköpings kommun

Arbetsort:
Län: Norrköping
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform:
Yrkeskategori(er): Ingenjörer

Mätningsingenjör till stadsbyggnadskontoret

 

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Stadsbyggnadskontoret gör det möjligt för Norrköping att fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart sätt. Vi planerar för nya stadsdelar och utvecklar befintliga miljöer. Stadsbyggnadskontoret består av fyra olika verksamheter: fysisk planering, geografisk information, mark- och exploatering samt processtöd.

På geografisk information kartlägger vi Norrköping och dokumenterar förändringar i stadsbilden. Vi erbjuder både medarbetare inom kommunen och externa aktörer kartor, bilder och annan geografisk information gällande t.ex. vägar, byggnader och befolkning eller vegetation och sjöar. Vi spelar en stor roll där visualisering av information via kartor är viktigt.

Nu söker vi en mätningsingenjör till vår verksamhet då en av våra nuvarande mätningsingenjörer har fått en annan tjänst inom Geografisk information.

ARBETSBESKRIVNING

Arbetet kommer att bestå av flera olika slags mätuppdrag som exempelvis småhusutsättningar, mätning för nybyggnadskartor och detaljmätning. Vi utför även projekteringar av olika slag, inmätningar och utsättningar inom bygg- och anläggningsbranschen samt deltar i lantmäteriförättningar. Ajourhållning av baskartan sker både i fält och med fotogrammetrisk mätning på kontoret. Vi använder oss av ny teknik i form av drönare. Är du intresserad av att bli pilot skulle det kunna ingå i dina arbetsuppgifter.

DIN PROFIL

Du är ingenjör inom mätningsteknik eller motsvarande

Vi ser att du har vana vid mätning i fält med hjälp av totalstation och GPS. Du har erfarenhet av GIS-verktyg och kartprogram. B-körkort är ett krav.

Din samarbetsförmåga, ditt kvalitetsmedvetande och din flexibilitet medför att du löser verksamhetens uppdrag med en nyfikenhet och vilja att lära nytt. Att du tar ansvar för din roll i arbetet bidrar till trivsel på arbetsplatsen.

Du ser det som ett roligt och spännande inslag att möta Norrköping kommuns kunder och medborgare i dina uppdrag och representerar din arbetssgivare som en god ambassadör. Att göra kunderna nöjda ser du som en självklarhet. Du har lätt för att kommunicera på ett öppet och lättbegripligt sätt såväl med kunder som med kollegor.

Vi jobbar med våra geodata i 3D med moderna metoder och i en objektorienterad produktionsmiljö så du behöver ha grundläggande IT-kunskaper och erfarenhet av beräkningsprogram. Vi arbetar ständigt med utvecklings- och förbättringsarbete  för att arbeta effektivt.

Det är meriterande om du har vana vid mätinstrument av märke Leica eller Trimble.

De programvaror vi använder utöver windows officepaketet är:

  • TopoCad
  • Microstation
  • MapInfo professional
  • Agisoft
  • QGIS

 

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du verksamhetschef Annika Hovberg på mejl: annika.hovberg@norrkoping.se, tele: 011-151321 eller rekryteringsspecialist Petra Myrinder mejl: petra.myrinder@norrkoping.se, tele: 011-153137.

Din ansökan vill vi ha senast 4 februari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

Välkommen med din ansökan!

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se