Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Kabeltekniker/Järnvägstekniker

Eltel Networks

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

 

Kabeltekniker/Järnvägstekniker

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker med några av våra mest spännande kunder. Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att leverera uppdraget på bästa sätt och med kvalité, utifrån kundens krav och förväntningar.

I rollen som tekniker arbetar du med underhåll och service inom teleteknisk utrustning. Arbetsuppgifter rör felavhjälpning, underhåll och byggnation kring järnväg. I rollen ingår även att läsa och tolka arbetshandlingar och nätdokumentation samt arbeta med mätutrustning och PC-baserade stödsystem. Arbetet genomförs ofta på kvällar och helger. Distriktet är stort och det innebär ibland långa avstånd mellan arbeten.

Beredskapstjänstgöring ingår i befattningen.

 

Du har

  • B-körkort
  • Erfarenhet av teletekniskt arbete eller bakgrund inom el

Meriterande

  • Erfarenhet att jobba som kabeltekniker inom både koppar och fiber i Järnvägsmiljö.
  • Säkerhetsutbildningar för Järnvägsmiljö.
  • MOK-Certifiering och erfarenhet av att jobba med trycksatta kablar.
  • Fiberskarvning/Mätning
  • Har du redan jobbat på Järnväg och har alla säkerhetsklassningar är det en mycket stor fördel.

Mycket god svenska är ett krav då säkerheten är mycket viktig i spårmiljö.

Som person är du en kreativ problemlösare med ett personligt engagemang i arbetet. Du förstår vikten av att skriva korrekta rapporter och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet. Du känner ansvar och engagemang i ditt arbete, tar initiativ och uppvisar god social förmåga. Du är flexibel, ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör arbetsuppgifterna på ett affärsmässigt sätt. 

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.   

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Per-Erik Lindberg, tfn +46 0767983881

För fackliga frågor kan du kontakta Kent Edström +46 706856800 SEKO, Mats Johansson +46705367204 Unionen och Magnus Borgsten +46 705205251

 

Urvalet startar omgående - vi ser fram emot att få din ansökan redan idag!

 
 
Om Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen – kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other – med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en bred kontraktsportfölj och en växande kundbas med stora nätoperatörer. Under 2016 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Eltel har för närvarande cirka 8 400 medarbetare. Sedan februari 2015 är Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
 
Sista ansökningsdag
löpande urval
 
Placeringsort
Stockholms län och mälardalen
 
Skicka ansökan
 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se