Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Instrumenttekniker

Fortum

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

Instrumenttekniker

Jobbeskrivning

Din roll
Vi söker nu två instrumenttekniker till El & Instrument-gruppen som ansvarar för det avhjälpande och förebyggande underhållet vid våra produktionsanläggningar i City, Värtaverket. Eftersom våra anläggningar står inför stora förändringar kommer du få en viktig roll tillsammans med oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll rörande vår instrumentering. Detta innebär montage, kalibrering och reparation samt att göra felsökningar mot våra automationssystem. Du kommer i stor utsträckning samarbeta tillsammans med andra avdelningar och delta i olika förbättrings- och utvecklingsarbeten. Arbetstiden är förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgörning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom underhåll och utveckling av styr och reglerutrustning. Du blir en del av ett team som består av erfarna kollegor. Våra anläggningar i det centrala produktionsnätet står inför stora förändringar under de närmaste åren. Vi har byggt ett nytt kraftvärmeverk och får utökade ansvarsområden i både nya och äldre anläggningar. Här kommer du tillsammans med den övriga gruppen att ha en viktig roll för att säkra vårt område inom styr och regler.

 
Dina kvalifikationer

Är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta? Då kan detta vara rätt utmaning för dig. Arbetet ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande.

 

Du har en teknisk gymnasieexamen och erfarenhet av styr och regler utrustning – gärna från industrin. Kunskaper om till exempel ABB 800XA, 800M, Melody eller Siemens T3000, PC57, Simatic 57, är meriterande.

 

B-körkort är ett krav.

 
Intresserad?
Välkommen med din ansökan via vårt online rekryteringssystem senast den 3 september 2017. För ytterligare information vänligen kontakta Gruppchef Gunnar Nilsson på telefon 072-504 16 88 eller via mejl gunnar.nilsson@fortum.com.

Fackliga representanter är:
Ledarna, Hamid Koochaky, 08-671 70 00
Unionen, Louise Leandertz, 08-671 70 00
SEKO, Jan Persson, 08-671 70 00
Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund, 08-671 70 00

Bransch
Olja och energi

Anställningstyp

Heltid

Yrkesnivå

Medarbetare

Befattning

Affärer (allmänt

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se