Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

GIS-ingenjör till stadsbyggnadskontoret

Norrköpings kommun

Arbetsort: Norrköping
Län: Norrköping
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

GIS-ingenjör till stadsbyggnadskontoret

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Stadsbyggnadskontoret gör det möjligt för Norrköping att fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart sätt. Vi planerar för nya stadsdelar och utvecklar befintliga miljöer. Stadsbyggnadskontoret består av fyra olika verksamheter: fysisk planering, geografisk information, mark- och exploatering samt processtöd.

På geografisk information kartlägger vi Norrköping och dokumenterar förändringar i stadsbilden. Vi erbjuder både medarbetare inom kommunen och externa aktörer kartor, bilder och annan geografisk information gällande t.ex. vägar, byggnader och befolkning eller vegetation och sjöar.

Nu söker vi en GIS-ingenjör som vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden!

ARBETSBESKRIVNING

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utföra uppdrag inom GIS-uppdragsprocessen såsom analyser, webblösningar, kartprodukter eller geodatabearbetning, i syfte att stödja kommunens olika förvaltningar och våra bolag. Du kommer också att agera förvaltningsledare för systemförvaltningsobjektet Geo-service vilket innebär ett övergripande ansvar för våra program och att agera som länk mellan vår verksamhet och IT-enheten.

DIN PROFIL

Du har en högskoleutbildning som GIS-ingenjör eller motsvarande som arbetsgivaren anser relevant.

Det är bra om du har yrkeserfarenhet av geografisk informationsteknik och har du det dessutom inom kommunal verksamhet är det meriterande. Erfarenhet av GIS-verktyg, både desktop-applikationer och webbGIS, är intressant för tjänsten.

Teknik är något du brinner för och intresse kring kartans användning och betydelse samt utveckling i omvärlden är något vi uppskattar hos dig.

Har du tidigare erfarenhet av programmering och databashantering ser vi det som positivt.

Programvaror som vi använder utöver Windows Officepaketet är:

  • MapInfo professional
  • MicroStation
  • TopoCad
  • FME
  • ESPA

Erfarenhet av andra CAD-program är meriterande.

 

Du är van vid att leda förvaltningsprojekt och problemlösning är en stark drivkraft hos dig. Noggrannhet och kvalitetstänk är två andra egenskaper vi ser som viktiga för att göra ett bra arbete hos oss.

Daglig kontakt internt och externt i kommunen innebär att du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift och att du förstår vikten av representation i din roll. Att göra kunder nöjda stimulerar dig och du ser det som ett spännande och roligt inslag i vardagen.

Du har en god samarbetsförmåga, kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet som medför att du löser verksamhetens uppdrag med nyfikenhet och en vilja att lära nytt. Du tar ansvar för din roll och bidrar till trivsel på arbetsplatsen.

Vår kompetens på Stadsbyggnadskontoret är efterfrågad av kunder för man vet att vi utför ett bra jobb! Vi är ett gäng som har kul tillsammans och vi får möjligheten att arbeta med många olika uppdrag av väldigt varierande slag. Vi är ett gäng driftiga personer som trivs med att det är mycket aktivitet runtomkring oss och att vi får vara delaktiga i samhällsbyggnadsprocessen när Norrköping växer.

 

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du verksamhetschef Annika Hovberg 011-15 13 21 annika.hovberg@norrkoping.se eller rekryteringsspecialist Petra Myrinder 011-15 31 37 petra.myrinder@norrkoping.se.

Din ansökan vill vi ha senast 4 februari.

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

Välkommen med din ansökan!

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se