Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Eltekniker

Fortum

Arbetsort: Stockholm
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

Eltekniker

Jobbeskrivning

Eltekniker


Din roll

Gruppen för el- och instrument, som Du kommer att ingå i, ansvarar för det avhjälpande och förebyggande underhållet vid våra produktionsanläggningar i City och på Värtaverket.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll för våra elutrustningar. Det innebär bland annat montage, driftsättning och reparation samt felsökning. Du kommer i stor utsträckning även att samarbeta med andra avdelningar samt delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom underhåll och utveckling av styr-och reglerutrustning. Du blir en del av ett team som består av erfarna kollegor. Vi har byggt ett nytt kraftvärmeverk och därmed får utökade ansvarsområden.i både nya och äldre anläggningar, Våra anläggningar i det centrala produktionsnätet inför stora förändringar under de närmaste åren - en resa som du får vara med på. Här kommer du, tillsammans med den övriga gruppen, att ha en viktig roll för att säkra vårt område inom styr-och reglerteknik.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning. Det kombinerar du med erfarenhet av elanläggningar, gärna inom industri, samt felsökning av ställverk, elmotorer och reläutrustningar. B-körkort är också ett krav, medan kunskaper om frekvensomformare är meriterande. Arbetet ställer även höga krav på självständighet och ansvarstagande. Dessutom är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 62 % av vår elproduktion är CO2-fri.
www.fortum.com.

Fortum Värme skapar ett behagligt inomhusklimat till boende och verksamma i Stockholmsregionen. Det lokala energibolaget producerar resurseffektiv fjärrvärme, fjärrkyla och el och ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Tillsammans med kunder och stockholmare har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens mest hållbara huvudstäder. 700 medarbetare håller igång ett energisystem som försörjer 11 000 kunders fastigheter med värme och kyla. Nätet är 1 554 km långt och knyter ihop Sigtuna i norr med Skärholmen i söder.
www.fortumvarme.se


Frågor angående tjänsten?

Gunnar Nilsson
gunnar.nilsson@fortum.com
072-504 16 88

Bransch

Elektronik (tillverkning), Maskin- och industriteknik och Konsumentelektronik

Anställningstyp

Heltid

Yrkesnivå

Mellannivå

Befattning

Teknik

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se