Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Driven lokalstrateg till teknik- och fastighetsförvaltningenFöretagspresentation:

Teknik och fastighetsförvaltningen

Vi är Västerås stads fastighetsägare och ansvarar för stadens mark- och exploateringsverksamhet, fastighetsförvaltning och lokalförsörjning. Vårt ansvar är också skötsel av gator, parker, vägar och parkering samt kollektivtrafik.


Läs mer om företaget
Västerås stad

Arbetsort: Västerås
Län: Västmanland
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker


Driven lokalstrateg till teknik- och fastighetsförvaltningen

 

Om arbetsplatsen

Vill du jobba med lokalförsörjningsfrågor i en av Sveriges snabbast växande kommuner? Vi på teknik- och fastighetsförvaltningen behöver nu en ny kollega som vill vara med och driva stadens lokaleffektivitet framåt.

Teknik- och fastighetförvaltningen ansvarar för stadens mark- och exploaterings- verksamhet, fastighets- förvaltning och lokalförsörjning, skötsel av gator, parker och kollektivtrafik. Västerås stad förvaltar idag ca 850 000kvm lokalyta för våra verksamheter där vårt uppdrag är att tillhandahålla rätt lokal till rätt kostnad efter funktion. Västerås snabba tillväxt skapar en alltmer komplex lokalplaneringssituation med många spännande utmaningar och projekt för dig som vill jobba strategiskt utifrån ett koncernperspektiv. Tjänsten innebär stort eget ansvar och hög utvecklingspotential. För att du ska bli expert på ditt område erbjuder vi bland annat utbildningar, seminarium, kontinuerliga studiebesök och ett nära ledarskap med individuellt stöd.

Lyssna gärna på första avsnitten i Västeråspodden där enhetschef Frederick Cederborg pratar om ledarskap.
Länk: https://vasteraspodden.podbean.com/

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att strukturera och samordna stadens arbete med lokalförsörjning! Du jobbar nära beslutsfattarna i staden för att påverka och utveckla Västerås stads verksamheter mot ett effektivt lokalutnyttjande. En intressant del i arbetet är att föredra eget material i politisk nämnd. Ditt ansvar är att arbeta aktivt och strategiskt för att se till att teknik- och fastighetförvaltningen alltid har tillgång till rätt information om stadens lokalplanering. För att Västerås stad ska ha rätt fastighetsbestånd kommer du arbeta med att analysera lokalalternativ, föreslå förvärv och avyttringar samt arbeta med inhyrningar från externa fastighetsägare. Du har ett nära samarbete och utbyte med ytterligare en lokalstrateg, projektledare och med din chef.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig med erfarenhet från fastighetsbranschen. Kanske är du fastighetsekonom, förvaltare eller projektledare. Har du tidigare jobbat med lokalförsörjningsprocesser i en komplex verksamhet? Toppen – det ser vi som en viktig merit. Vi förväntar oss en person med idéer och en förmåga till nytänkande som du får utrymme för hos oss. Du är en driven person som gillar utmaningar. Du kommer att ha många kontaktytor som ställer krav på ditt intresse för samverkan och på din goda kommunikativa förmåga. Välkommen att söka ett jobb där din strategiska förmåga kan göra skillnad för en hel stads invånare!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/00916

Kontakt

Enhetschef Frederick Cederborg Telefon: 021 39 28 54

Personalchef Eva-Lena Grääs Telefon: 021-39 26 75

HR-konsult Teodor Johansson Massaro Telefon: 021-39 12 81

SACO Lars Lindén Telefon: 021-39 21 39

Vision Christer Fredriksson Telefon: 021-39 23 75

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.
 

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se