Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Drifttekniker på avloppsrörnät och anläggningar - Göteborgs stad., Kretslopp och vatten

Göteborgs stad Kretslopp och vatten

Arbetsort: Stockholm
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag Sök snarast

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Tekniker

Drifttekniker på avloppsrörnät och anläggningar

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna leva hållbart.

Arbetsuppgifter
Är du noggrann och har lätt för att anpassa dig till olika miljöer? Trivs du med att arbeta ute i fält? Nu söker vi drifttekniker till våra avloppsenheter.

Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den operativa driften av avloppsrörnätet och dess pumpstationer. Du kommer bl a arbeta med

* drift och underhåll
* planerad tillsyn och felsökning
* tv-filmning
* spolning/slamsugning av avloppsledningar

Verksamheten omfattar hela kommunen och innebär kontakter med abonnenter, andra förvaltningar och bolag samt näringsidkare och myndigheter.

Enheterna består av ca 12 drifttekniker och en driftingenjör. Vi söker nu drifttekniker till båda enheterna. Beredskapstjänstgöring kan på sikt komma att ingå i tjänsten.

Idag är vi lokaliserade på Ringön i centrala Göteborg men verksamheten kommer att flytta till nya lokaler då vi samlar vår verksamhet för hela förvaltningen vid Alelyckan under mitten av 2019.


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är en engagerad och ansvarsfull person som ser möjligheter och hittar lösningar. Du är flexibel och har förmågan att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du kommer bli en del av ett självständigt gäng som dagligen ser möjligheter och hittar lösningar. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning.

Du har gymnasiekompetens med inriktning mot rörnätsdrift, VVS, mekanik eller motsvarande. Annan likvärdig kompetens kan vara lång erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet för avlopp. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav, C-körkort är önskvärt.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna, varje dag.

Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med rekryteringsföretag eller försäljare!

Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 eller efter överenskommelse.

Ersättning
Enligt avtal.

Så ansöker du
Ange följande referens när du ansöker: A715272
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Göteborgs stad., Kretslopp och vatten

Adress
Göteborgs stad., Kretslopp och vatten
Box 123
42423 Angered

Kontorsadress
Hjällbo Lillgata 1

Veckans arbetsgivare

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se