Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Driftchef till ISS på Forsmark kärnkraftverk

ISS

Arbetsort: Forsmark
Län: Uppsala
Sista ansökningsdag 2017-02-25

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Chefstjänster

Driftchef till ISS på Forsmark kärnkraftverk

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,6 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

 

ISS söker en driftchef till vårt kontrakt vid Forsmark kärnkraftverk

Arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar som driftchef är att styra verksamheten så att tillgängliga resurser fördelas på ett för verksamheten optimalt sätt så att avtalad kvalitet och kundnöjdhet uppfylls.

Du leder din verksamhet genom de servicechefer som rapporterar direkt till dig och du ansvarar för att ISS levererar tjänster enligt avtal med hög kvalitet. Du arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning samt hanterar kundens synpunkter och önskemål. Du skall bidra till kontraktets utveckling så att ekonomiska mål och andra verksamhetsmål uppnås på ett optimalt sätt och du förväntas utveckla och bredda leveransen av tjänster utöver det som levereras idag. 

Du deltar tillsammans med platschefen i kundmöten, du har ett ekonomiskt ansvar för verksamheten, du har personalansvar för underställda chefer samt ett utvecklingsansvar för leveransen. Sammanfattningsvis ansvarar du för att ISS levererar den mest optimala tjänsteleveransen till kunden utifrån gällande avtal och servicenivåer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har en gedigen ledarskapserfarenhet och det är ett krav att du tidigare lett en verksamhet genom andra ledare. Som person är du handlingskraftig, affärsmässig och målmedveten. Du är mycket kommunikativ och har lätt för att presentera och entusiasmera i både små och stora sammanhang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, stresstålighet, tydlighet, struktur, initiativrikedom, lyhördhet, prestigelöshet och flexibilitet. 

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och känsla för merförsäljning.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En tidigare anställning vid något av de Svenska kärnkraftverken och/eller erfarenhet från kärntekniska arbeten är meriterande. Du har goda IT-kunskaper (Officepaketet och internet), mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Eftersom arbetet utförs vid kärnkraftverk kommer läkarundersökning, drogtester och registerkontroll (polis paragraf 14) att genomföras.

Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och utgår från Forsmark Kärnkraftverk. Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning om sex månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Är du intresserad?

Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta platschef Andreas Wallsten på telefon 070-740 39 77.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här


 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se