Här hittar du ingenjörs -drömjobbet inom följande branscher:
Energi, Miljö, IT, Telekom, Bioteknik och forskning.
Med dyrare olja och ökad miljömedvetenhet är järnvägen framtiden. Du hittar tjänsten som Järnvägsingenjör hos ingenjörsverket.se
El, vatten samt en sund boendemiljö? Har du kompetensen att lägga samhällspusslet? Jobb inom bygg och miljöteknik hittar du här
Snart är elbilarna här, dom behöver nya vägar att köra på. Civilingenjörstjänster med inriktning Väg & Trafik hittar du här.
Kan du namnet på komponenterna i ett ställverk? Tjänster som Elektroingenjör hittar du på ingenjorsverket.se.
Vet du hur man bygger tunnlar? Är du ingenjör med inriktning Byggteknik? Du hittar tjänsterna på ingenjörsverket.se.

Chief Engineer ECH

Kalmar Global

Arbetsort: Lidhult/Ljungby
Län: Kronoberg
Sista ansökningsdag 2017-10-16

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Ingenjörer

 1 (1)


Kalmar offers the widest range of cargo handling solutions and services to ports, terminals, distribution
centers and to heavy industry. Kalmar is the industry forerunner in terminal automation and in energy
efficient container handling, with one in four container movements around the globe being handled by a
Kalmar solution. Through its extensive product portfolio, global service network and ability to enable a
seamless integration of different terminal processes, Kalmar improves the efficiency of every move.
www.kalmarglobal.com
Kalmar is part of Cargotec. Cargotec's sales totalled EUR 3.5 billion in 2016 and it employs approximately
11,000 people. Cargotec's class B shares are quoted on NASDAQ OMX Helsinki under symbol CGCBV.
www.cargotec.com       

Chief Engineer ECH

 

Har du en passion för bra affärer och resultat? Vill du vara med och hitta morgondagens lösningar för digitalisering och en grönare framtid? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Hos oss kommer du att arbeta i en utvecklande miljö med stora karriärmöjligheter. Här blir du en del av ett härligt team med mångsidig kompetens som arbetar med kreativa lösningar. Du kommer till en början vara stationerad i Lidhult för att senare flytta med oss till vårt nya innovationscenter i Ljungby. Där kommer vi att arbeta i ett öppet, flexibelt och multifunktionellt kontor i en inspirerande arbetsmiljö.

 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ha tekniskt ansvar för produkterna, konfiguration samt egenskaper hos produkten. Du kommer också att leda, utveckla engineering funktionen för containermaskiner samt ge input till produktutvecklingsplanen och CCH:s produktportfölj. I ditt ansvarsområde ingår det att arbeta med planering och utförande av konstruktionsverksamhet, kostnader, leveranser och se till att tiderna hålls samt tillhandahålla tekniskt stöd till MAU:S framställning av produkten. Du ser också till att riktlinjer och lagstiftning följs. Du ser till att resurserna används effektivt internt och externt både inom och utanför affärsenheten CCH.

I tjänsten ingår det även att leda tilldelade projekt.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har en magisterexamen i maskinteknik eller motsvarande kunskaper. Det krävs erfarenhet av att jobba med produktutveckling samt att du har god teknisk kunskap om Mobile Equipments produkttyper. Erfarenhet av andra Kalmar produkter är meriterande.Som person har du förmågan att leverera resultat och möta kundernas förväntningar. Du drivs även av att arbeta med förbättringar och vågar tänka nytt. Vi ser också att du är en kommunikativ relationsbyggare med ledaregenskaper som har lätt för att inspirera samt motivera både grupper och individer. Du har även en mycket god vana av att planera och strukturera upp ditt arbete.Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig flytande på engelska och svenska i både tal och skrift.  

Mer information

För mer information om tjänsten kontakta Jimmy Bengtsson, R&D Manager, CCH på jimmy.bengtsson@kalmarglobal.com eller telefon:+46 (0)703 809 528.

Välkommen med din ansökan och CV på ext.marie.svensson@kalmarglobal.com senast den  16:e oktober 2017.

 

Utvalda företag

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@ingenjorsverket.se
Annonsering
E-post: annons@ingenjorsverket.se